Masculi feroce

joi, 20 noiembrie 2008









Anual, acest masacru se petrece in Insulele Feroe, care apartin Danemarcei, o tara care se presupune a fi civilizata. Prea putine persoane din lume au cunostinta de acest eveniment oribil si lipsit de sensibilitate, care se repeta an de an. Acest crunt masacru este "opera" unor tineri care vor sa demonstreze ca au devenit adulti (!!!). Mai bine ar face armata. In Romania!

Este absolut incredibil ca nu se poate face nimic pentru ca aceasta barbarie sa inceteze. O barbarie savarsita impotriva lui "Calderon", un delfin extrem de inteligent, care obisnuieste sa se apropie de oameni din curiozitate.

Pierdut raspunsuri. Le declar nule!

Cum sa iti amintesti sa nu mai uiti de tine?
Ce faci cand iti dai seama ca ai uitat sa zambesti? Sau sa razi cu pofta?
Sau ca nu (mai) stii sa spui "te iubesc", indiferent de conotatie si de context... Ca esti incapabil sa arati ce simti... Ca nu mai poti sa-ti manifesti nici macar ura sau revolta...
Ca te transformi incet-incet intr-un robot care nu mai are sentimente sau care le-a pus bine intr-un "hiden file", ca nu cumva cineva sa-si dea seama ca ele au existat odata si ca pot fi oricand reactivate...
Cum inveti sa spui "multumesc" celor foarte putini care conteaza si care sunt acolo atunci cand ai mai mare nevoie?
Cum faci sa infrunti esecurile cu fruntea sus? Cum faci sa spui "asta e! merg mai departe"?. Si, mai ales, cum faci sa te crezi cu adevarat?

Ca sa vezi ce cresti la san...

luni, 17 noiembrie 2008



si ceva fara dublaj

Gusturi si faze

miercuri, 5 noiembrie 2008

Azi tigara a avut brusc gust de amintire si aroma de fumat pe ascuns, la "posta". Le-am simtit cand am trecut printr-un loc in care imi doream adesea sa cresc brusc. Azi mi-am dorit sa nu fi aflat ca nu e nicio afacere.