Vacanţă VVV

joi, 17 septembrie 2009

Fuse, fuse şi se duse... Abia acum mi-am revenit după ultima "bucată" de vacanţă pe 2009. Episodul 1: Vama Veche. Episodul 2: Voina, zonă de munte în care am mers cu ai mei, copil fiind, cu cortul. Din fericire, compania a fost selectă şi am avut numai oameni foarte dragi cu care să împart mirosul de natură.

Despre Vama Veche nu mai zic nimic, ca să nu mai fiu acuzată că-s obsedată :D Pun doar câteva poze:


Restul pozelor din Vama sunt absolut indecente...

Dupa 3 zile de mare, ultima pe anul ăsta, a urmat un drum lung, de peste 8 ore, către Voina (jud. Argeş, Munţii Iezer). Pe care l-am întrerupt pentru un pepene spart de bordură :) (bordura n-a intrat în cadru)


Într-un final am ajuns la destinaţie şi am instalat tabăra, însă nu înainte de a ne informa la cabană despre urşi. Evident că ni s-a propus cazare, că "aseară a venit ursul". Dar "filmul" ăsta îl văzuse doar cabanierul care mai avea camere libere. Oamenii care stăteau acolo de o săptămână n-au avut onoarea. Probabil şi ursul ăla... nu se arată aşa, oricui.


Evident, a urmat binemeritata porţie de Absolut + caisata + ce-am mai nimerit (prietenii ştiu de ce) la un foc mai mult sau mai puţin de tabără (suntem ecologişti, dom'le).


Iar a doua zi ne-am aşternut la drum.


Ajunşi la Cuca, am făcut cale întoarsă, pen' că începea ploaia şi aveam un accidentat cu noi. Din fericire n-a fost grav, doar o gleznă scrântită, care i-a permis lui Tavi să se ocupe apoi de grătarul pentru care am cărat lemne de unde am apucat, că n-avea farmec dacă le luam de pe lângă cort.

Cam asta a fost, în câteva imagini, escapada de final de august. Şase zile din care trei fără telefon, fără bruiaje şi fără ipocrizia şi grijile care ne poluează viaţa la oraş. Câţiva au fost, totuşi, lipsă la apel şi vor plăti pentru asta... la următoarea escapadă la munte, mă vor căra în cârcă :D.

Şi acum... LA MUNCĂ, BĂ! Nu la întins mâna!