Weekend "viciat"... DND

vineri, 16 aprilie 2010

Două zile mă dopez cu cele patru "droguri" din imaginea de mai sus... DNFD

UPDATE: Ce bine-ti şade, nene Locic!

vineri, 9 aprilie 2010

S-a ajuns nenea Marius Locic! Sau l-au ajuns. BLESTEMELE!


I-au făcut ăştia de la DNA cadou o pereche de brăţări cu lanţuri între ele! Cică să nu te bucuri de răul altuia, dar de data asta chiar nu mă pot abţine!

O fi el reţinut doar pentru 24 de ore, dar sper că doar aşa, de încălzire... Pentru că nea' cais ăsta merită să putrezească cu gratiile în braţe... Şi sper ca banii pe care ştie el cui nu i-a dat să se fi evaporat şi să nu-i poată folosi ca să scape prea curând. Ştie el ce i-a urat lumea să-şi cumpere de ei ;)

Nu pot să-i urez decât "la mai mare!". Muahahahahahahaha!!!!

UPDATE (10.04.2010): La miezul nopţii de vineri spre sâmbătă, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis arestarea preventivă a lui Marius Locic, aceeaşi sentinţă fiind dictată şi contra judecătorului Florin Costiniu şi a "regelui asfaltului" Costel Căşuneanu. Yuppppyyyyy!!!!

La întoarcerea în arestul Poliţiei Capitalei, Locic declara: "Nu mă aşteptam la această decizie. Am încredere în justiţie şi că se va face dreptate".

Păi aşa să-i ajute Dumnezeu, că la ce dreptate merită el... Dreptatea ăluia care "nu este escroc, nu este ţepar, nu este bandit", cum spunea mister Voicu... Săracu' Locic... Amărâtul de el... e cel mai "cinstit" om pe care l-am văzut şi cu ochii lui de mieluşel ar putea chiar să păcălească pe cineva că e vreun sfânt... Dar la câte suflete l-au blestemat, s-ar putea să se fi strâns laţul cam tare la par...

Îi doresc să-l elibereze...

... lunea nu, că nu se dau bani de lunea, că îţi merge prost după aia toată săptămâna
... marţea nu, că-s trei ceasuri rele şi nu se fac gesturi necugetate
... miercurea nu, că e zi de post şi reculegere, nu se dau bani
... joia nu, că e zi cu nume din doar trei litere
... vinerea... ce rost are?, că doar vine weekend-ul şi deh, stă lumea închisă
... sâmbăta şi duminica sunt zile de odihnă de la stat, nu lucrează nici băncile