Amintiri din copilarie (4)

luni, 15 iunie 2009

Am descoperit recent o oaza de amintiri dulci, care daca n-as avea urechi m-ar face, cu siguranta, sa rad cu gura pana la ceafa de parca as fi mestecat lame Gillette. Poate unora nu li s-ar parea atat de dulci, dar cum in ziua de azi vad copii crescand cu nasul in laptop si cu urechile in telefoane mobile, care nu mai stiu sa se joace sotron, leapsa, ascunsa, sa se uite la desene animate, sa coloreze, ma invalui in ele ca intr-un rotocol interminabil de vata de zahar, le gust ca pe un cornet maaaaare de inghetata la dozator. De-aia de care aveam voie doar la mare, la poarta la complexul Dunarea din Eforie Nord, cand plecam din camping pentru plimbarea de seara si aerosoli pe faleza (n.a. - e sezon, doar nu voiati sa dau un exemplu care n-are legatura cu marea. Marea Neagra :D).



Cica nu e indicat sa traiesti in trecut. Adevarat! Dar nu e cu atat mai putin indicat sa il dai uitarii. Uneori o privire in urma te poate face sa zambesti cu inocenta pe care inca de atunci incepeai sa o pierzi.

Pentru mai multe zambete, va recomand cu caldura o calatorie in oaza cu amintiri.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!