La multi ani mie!

miercuri, 12 martie 2008

Ce as putea sa-mi urez de ziua mea? Sa ma tina nervii si ficatul (prietenii stiu de ce), sa ma tina mainile si mintea ca sa pot lucra in continuare in domeniul care imi place, sa am rabdare sa astept sa-mi treaca pornirea de a renunta la el (domeniul), sa fiu mai buna cu mama, care in urma cu 25 de ani mi-a dat viata, cu tata, care acum 25 de ani si circa 9 luni a participat la conceperea mea.

Ce-mi doresc de ziua mea? Tot ce merit si as putea primi. Nu-s pretentioasa. Ca bonus as vrea niste suplimente alimentare anti-prostie, anti-"imi-pasa-prea-mult-de-unii-si-nu-primesc-nimic-in-schimb", anti-"iubesc-mereu-pe-cine-nu-trebuie" si o pernuta anti-suturi-in-fund care nu numai ca nu ma fac sa merg inainte, dar imi fac si niste vanatai urate.

Ce-mi place de ziua mea? Faptul ca primesc zi libera.

Ce ma sperie de ziua mea? Ca poate o sa-mi dau seama ca au uitat de mine persoane la care nu m-as fi asteptat sa o faca. Si ca m-as putea trezi cu un telefon de la cineva care nu as vrea sa isi aduca aminte de mine si sa imi aduca aminte de noi.

3 comentarii:

cronicaru' spunea...

La multi ani tie, dragutza!!! Am mare incredere ca vei primi ceea ce visezi. Ai grija insa ce visezi, ca s-ar putea sa primesti!
25, 25, 25, 25, 25, 25.....aoleoooooo

Anonim spunea...

LA MULTI MULTI ANI FERICITI ! Iti doresc sa ai parte de sanatate, iubire, fericire, de cat mai multe succese si vise implinite. pupilici

Anonim spunea...

P.S si eu vreau << suplimente alimentare anti-prostie, anti-"imi-pasa-prea-mult-de-unii-si-nu-primesc-nimic-in-schimb", anti-"iubesc-mereu-pe-cine-nu-trebuie" >> :D