EXCLUSIV: Motivele anularii concertului AC/DC

miercuri, 15 aprilie 2009

În cele ce urmează veţi găsi, în EXCLUSIVITATE, motivele anularii concertului AC/DC în România. Înainte de toate, este nevoie de o cat mai scurta prezentare a filmului evenimentelor. Asadar...



Duminica seara: Se anunta, cu surle si trambitze, ca pe 31 mai vom avea concert AC/DC in cadrul primei editii a festivalului anual Bucharest Rock Arena!

Mama, ce tare! Mama, ce tare!

Am pus mana pe telefon, am sunat pe la unul, pe la altul, incercam sa punem la cale o nebunie. A se citi "cum dracului sa ne bagam in datorii si mai mult ca sa putem merge la festival". La care, dupa cum se zvonea, exista "riscul" sa vina si Bon Jovi. Sau Guns N'Roses.

Marti seara: Se anunta ca Bucharest Rock Arena se amana. Din motive organizatorice! Optimista, zic ca se amana pentru ca nu s-a ajuns inca la un acord cu a doua trupa care urma sa fie cap de afis si sa cante in prima seara a evenimentului. Si incep sa visez... Cum ar fi sa vina Bon Jovi? Cum ar fi sa am bani sa merg la festival? Ce vand/amanetez ca sa fac rost de bani? Cate zile fac pe jos pana la km 15 de pe Autostrada Soarelui? Cum fac sa nu continui dupa aia drumul catre mare? (ca, deh, n-ar mai fi decat vreo 200 si ceva de kilometri pana acolo si daca tot am pornit...)

Marti seara, ceva mai tarziu: Se prezinta si o varianta oficiala privind concertul AC/DC, despre care mai devreme se spuna ca "nu se stie daca se amana si el sau nu". SOC SI GROAZA!!!! De fapt se pare ca nu a fost niciodata vorba despre un concert AC/DC in Romania iar organizatorii Bucharest Rock Arena sunt amenintati cu judecata de catre managerul "batraneilor" carora numele le-a fost folosit abuziv si cu care aparusera deja afise prin oras. Nedatatate, e drept!

V-ati plictisit de firul evenimentelor? Acum urmeaza exclusivitatea!

MIERCURI DIMINEATA (pe la pranz): Ma informez in legatura cu evolutia situatiei si, punand cap la cap toate elementele, trag concluzia. Pe care o puteti citi aici, in EXCLUSIVITATE:

CONCERTUL AC/DC DIN ROMANIA SI, FOARTE PROBABIL, INTREGUL FESTIVAL BUCHAREST ROCK ARENA SE AMANA/ANULEAZA PENTRU CA CINEVA, NU SPUI CINE, PERSOANA IMPORTANTA, PAROL!, A PRIMIT CEREREA MEA CU NUMARUL 485724652, DATATA 12 APRILIE 2009, IN CARE SPUNEAM CAM ASA:

"ASTEPT DE O VIATA (n.a. - atat cat am trait din ea) MOMENTUL ASTA, DAR, DATA FIIND SITUATIA ACTUALA (n.a. - datorii pana peste cap si foarte slabe sanse de a scapa de ele prea curand), VA ROG, DOAMNE, A BINEVOI SA FACETI IN ASA FEL INCAT CONCERTUL AC/DC SI POSIBILUL CONCERT BON JOVI (SAU CINE O FI SA VINA) SA FIE AMANATE PENTRU O DATA PE CARE O VOI COMUNICA ULTERIOR. UNDE ULTERIOR INSEAMNA CAND IMI VOI PRIMI SALARIUL PE 5 LUNI DE LA FOSTUL PATRON SAU CAND VOI JUCA SI VOI CASTIGA LA LOTO.

VA MULTUMESC ANTICIPAT!

CU DEOSEBITA CONSIDERATIE,
N.T."

Pentru comentarii, va rugam dati click mai jos!

5 comentarii:

Adi Mihăilă. spunea...

Ce tareee! Pai avand in vedere ca nu am vabi de bilet pe Placebo, cred ca n-ar strica sa fac si eu o astfel de cerere.
Sau daca nu merge, cred ca o sa apelez la tine ca deja ai experienta in domeniu.
Sincer, nu ma mira postul. Te cunosc. Bravo!
Vorba lu` Andra: Simpatico!

Unknown spunea...

aolooooo......shi eu care am crezut ca m-ai descoperit ca am pus afishe eisidisi prin orash shi ai pus garda pe mine...pfffff....mi-am udat deja batista cu sudoare (prima data cand am pus afishe shi a doua oara pana am terminat de citit articolu).Oricum....concluzia e : MAMAAAA CE TAREEEEEE.....TZI-AI TRAS BLOG.....NU SHTIAM :)Pup mai nebunici.Shi lasa....AC/DC live forever

Narcisa Tomulescu spunea...

@ Adi: nu stiam ca e chiar atat de grav incat nici in scris nu-ti mai iese "bani" :P Iti scriu deja cererea si o inaintez... da' tre' sa vedem cum facem cu lumanarea, ca e accesoriu obligatoriu la cerere. avem noi banii astia? si nush daca ne facem 8 sa impartim :D

@ iulian: iulaaaaaaaaaa!!!!!!! :* :* :* ca sa ma ierti ca te-am transpirat punadu-te sa citesti tot articolu' dau o bere. in vama! gasim acolo AC/DC ;)

Adi Mihăilă. spunea...

@ Narcisza: Am scris VANI si nu BANI ca e Saptamana Mare si sa nu pomenesc ochiu` dracului in sapt asta! Offf.. si tu! :))

Narcisa Tomulescu spunea...

@ Adi: ofofof... si eu te-am impins in pacat =))